Αλίκη Σεραλίδου

Αποφοίτησε από το Τμήμα Δημοσιογραφίας και Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης τον Μάρτιο του 2001.

Από το Μάρτιο έως τον Ιούνιο 1997 εργάστηκε στιν τηλεοπτικό σταθμό «ΩΜΕΓΑ TV» στα πλαίσια της πρκτικής της άσκησης ως δημοσιογράφος

Από τον Σεπτέμβριο του 1999 έως το Μάρτιο του 200 εργάστηκε στο περιοδικό «ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ CD-ROM» της εταιρείας MLS ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ με αρμοδιότητες στην σύνταξη, την επικοινωνία και την προώθηση του εντύπου.

Από τον Απρίλιο του 2000 έως το Μάϊο του 2001 εργάστηκε ως υπεύθυνη σύνταξης και επικοινωνίας του περιοδικού «ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ» της Ένωσης Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Θεσσαλονίκης (Ε.Φ.Ε.Ε.Θ).

Από τον Απρίλιο έως το Μάϊο του 2001 στο Τμήμα Διαφήμισης του ραδιοφωνικού σταθμού «ΡΑΔΙΟΧΩΡΟΣ – SUPERSPORT» (98,7 FM).

Από τον Σεπτέμβριο του 2001 έως τον Ιούνιο του 2002 διετέλεσε Υπεύθυνη Ύλης και Επικοινωνίας των ηλεκτρονικών κόμβων της εταιρείας παροχής υπηρεσιών internet ARX.NET Α.Ε.

Από τον Ιούνιο του 2002 έως τον Αύγουστο του 2004 παρείχε γραμματειακή υποστήριξη στο Περιφερειακό Γραφείο της Αναδόχου Κοινοπραξίας Υπηρεσιών Επίβλεψης Έργων Κεντρικής – Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης της Εγνατίας Οδού, ADOSCET.

Από τον Σεπτέμβριο του 2004 έως τον Δεκέμβριο του 2010 εργάστηκε στη Γραμματεία Περιφερειακής Υπηρεσίας Θεσσαλονίκης της «ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε.» και Διεύθυνσης Συμβάσεων των κεντρικών γραφείων της «ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ ΑΕ».

Από τον Απρίλιο του 2014 είναι υπεύθυνη γραμματείας στο Κέντρο Ενοποιημένης Ογκολογίας Oncology Plus.